zo. mei 26th, 2024

5 thoughts on “De Sprong in HOOGEVEEN

 1. Stimulerend onderwijs.

  Een school waar je als ouder je kind met een goed gevoel heen laat gaan. De leerkrachten zijn erg betrokken en zijn bekwaam. De kinderen krijgen lesstof aangeboden op hun eigen niveau. Hierdoor worden ook de kinderen die wat hoger scoren voldoende gestimuleerd. Er zijn regelmatig leerzame activiteiten. Voor ouders en leerlingen dus een goede school.

 2. een warme en betrokken school

  Onze kinderen gaan met veel plezier en enthousiasme naar deze school. Ze moeten hard leren maar dat is ook de bedoeling. Daarnaast is er ook voldoende tijd voor ontspanning en leuke activiteiten. De leerkrachten zijn betrokken bij de ontwikkeling van de kinderen. Bij problemen worden ouders goed geinformeerd en het team denkt mee in oplossingen (en niet in problemen), erg prettig om dat als ouder te ervaren. Het is een warme, overzichtelijke school waar kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen.

 3. Goede school met onderwijs op maat

  Elk kind krijgt het onderwijs dat bij hem of haar past. Als er extra hulp en aandacht nodig is, wordt dat geboden. Aan de andere kant krijgt ook het kind dat al wat meer aankan, aanvullende lesstof aangeboden.

 4. PCB de Sprong maakt het leren leuk voor de kinderen!

  Een hele goede school met een heel leuk team van leerkrachten. Ieder kind krijgt persoonlijke aandacht. Naast de reguliere lessen zijn er ook regelmatig andere activiteiten. Mijn kinderen gaan er iedere dag met veel plezier naar toe!

 5. Goede school met veel aandacht voor basisvakken taal/rekenen

  Goede school met veel aandacht en goede scores voor de basisvakken taal en rekenen. De sfeer is goed en gezellig. Een duidelijk christelijk profiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.