di. dec 1st, 2020

5 thoughts on “Hogeschool Tio Rotterdam (HBO) in Rotterdam

 1. goeie school

  Leuke school, gespecialiseerd in toerisme en hospitality. De docenten kennen je bij naam en je zit in kleine klassen. Je leert veel van docenten die uit de praktijk komen, ze leren je dat uit ervaringen.

 2. goede en gezellige school

  De sfeer is erg goed, het is een kleine school en iedereen kent elkaar. Er worden ook regelmatig borrels georganiseerd in een cafë vlakbij de school.
  De kwaliteit van het onderwijs is erg goed, er wordt met powerpoints gewerkt en alle docenten komen uit het praktijkleven, dus ze weten goed waar ze het over hebben en vertellen uit eigen ervaring.
  Verder heb je ook bedrijfsbezoeken en gastcolleges, zodat je je kan voorbereiden op wat je later kan gaan doen.

 3. kleinschalig, oog voor individuele student

  De Hogeschool TIO Rotterdam is een zeer kleinschalige school dus de sfeer is erg aangenaam. Iedereen kent elkaar en docenten zijn betrokken met de leerlingen.
  De kwaliteit van het onderwijs is erg goed. Je krijgt management vakken en wordt goed begeleid tijdens je loopbaan. Ook wordt er veel aandacht besteed aan praktijklessen.
  Door je stages (binnen en buitenland) is je voorbereiding op je beroepsloopbaan erg goed.

 4. Gezellige, sfeervolle maar toch leerzame school.

  Tio is een kleine school waardoor iedereen elkaar kent. Dit zorgt voor een goede sfeer, maar ook omdat de docenten je allemaal bij naam kennen! Alle docenten komen uit het bedrijfsleven waardoor de kwaliteit en voorbereiding voor de beroepsloopbaan goed zijn. Ook heb ik regelmatig een gesprek met de studieloopbaanbegeleider. Daar is een apart vak voor dat elke week gehouden wordt.

 5. Tio the best

  Tio is leuk. Veel vakkennis aanwezig. Wat ten goede komt aan de studiekwaliteit. Daarnaast ook gezellige informele sfeer en prachtige stagekansen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.