do. mei 23rd, 2024

5 thoughts on “ROC Alfa College in Hoogeveen

 1. leuke school, er wordt goed op je gelet

  Grote maar erg leuke school. Er wordt erg gelet op het gedrag van de leerlingen. Soms is het niet duidelijk met de lestijden, wanneer je vrij bent.

 2. Goede opleiding, mits je gemotiveerd bent.

  De school is op de begane grond erg gezellig, met een grote kantine, een winkeltje, een kapsalon en een eigen restaurant waar je twee dagen kunt eten. De opleiding is best interessant en sommige onderdelen zijn best pittig waar je veel van leert. De meeste docenten van mijn opleiding zijn erg gemotiveerd. Je hebt natuurlijk uitzonderingen maar als jij zelf gemotiveerd bent willen de leraren je graag helpen.

 3. Leraren zijn erg betrokken

  Fijne school. Fijne leraren. De leraren van mijn opleiding (allround schoonheidsspecialist) zijn erg betrokken bij mij en mijn traject in mijn opleiding.

 4. gemiddeld tot goed

  Ik heb de opleiding beveiliging 2 gedaan op Alfa College Hoogeveen. Uit mijn ervaring kan ik zeggen dat het op zich wel een leuke school is alleen de studiebegeleiding wat minder was. Er werd beloofd om een stageplek te regelen maar dat duurde wat lang dus uit eindelijk moest ik zelf achter mijn stage aan. Voor de rest was het wel een oké school.

 5. saaie school. te lange pauzes.

  Ik heb detailhandel gedaan.Ik vond het allemaal rommelig, slechte begeleiding, slechte leerstof, opdrachten die vaak zoek raakten door de leraren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.