Deze school heeft nog geen schoolprofiel ingevuld.
5 thoughts on “EuroProf in Moergestel”
Klein maar zeer professioneel
Het is een kleine en zeer professionele school. Persoonlijk. Mijn dochter was bij de meeloopdagen en we gaan haar inschrijven. Een aanrader voor meisjes die de Horeca in willen. Hier worden ze heel goed begeleid. De meeloopdagen helpen veel om de juiste keuze te maken.
Ze hebben een open dag op 7 maart 2012
persoonlijke begeleiding en tempo, leerzaam en gezellig!
De opleiding is gericht op kleine klassen, je krijgt persoonlijke begeleiding en wordt als persoon gezien en niet als een nummer. Buitenlandse stages worden vergoed en je wordt hier goed door school in begeleid en krijgt bij de hoog aangeschreven hotels een stageplek. Doordat het klein is, is er een betere sfeer onder elkaar. Het zelfstandig werken op je eigen niveau is erg fijn want je kan het in je eigen tempo doen. Wat sneller of langzamer. Het nadeel is dat er weinig leerlingen zich inschrijven terwijl het zo’n goede school is (vaak zelfs priveles). Als je zo’n kans kan krijgen waarom zou je hem niet pakken dan?
MBO-Horeca-niveau 1 t/m 4. Een unieke, nieuwe school. Klassen van max. 5 leerlingen per klas met eigen coach. Je gaat op eigen tempo, je volgt je eigen traject en je kunt vanaf het eerste jaar buitenlandse stages volgen. Het is persoonlijk, flexibel op maat. Je kunt het hele jaar door instromen. Optimale begeleiding. Je kunt verschillende trajecten volgen. Projecten en stages verrijken en steunen de theorie: 40% theorie + 60% praktijk.
Een kleine school met goede begeleiding. Buitenlandse stages vanaf het eerste jaar. De school heeft nog te weinig leerlingen, terwijl het zo’n leuke school is!
horeca op maat, flexibele instroom, internationaal en vakgericht
Goede punten: veel persoonlijke begeleiding, internationaal georienteerd, maatwerk voor leerlingen, kleinschalig, beroepsgericht.
Verbeterpunten : meer profileren van opleidingen, nog meer bekendheid. Wellicht meer specialiseren, aanvullende vakopleidingen.
Klein maar zeer professioneel
Het is een kleine en zeer professionele school. Persoonlijk. Mijn dochter was bij de meeloopdagen en we gaan haar inschrijven. Een aanrader voor meisjes die de Horeca in willen. Hier worden ze heel goed begeleid. De meeloopdagen helpen veel om de juiste keuze te maken.
Ze hebben een open dag op 7 maart 2012
persoonlijke begeleiding en tempo, leerzaam en gezellig!
De opleiding is gericht op kleine klassen, je krijgt persoonlijke begeleiding en wordt als persoon gezien en niet als een nummer. Buitenlandse stages worden vergoed en je wordt hier goed door school in begeleid en krijgt bij de hoog aangeschreven hotels een stageplek. Doordat het klein is, is er een betere sfeer onder elkaar. Het zelfstandig werken op je eigen niveau is erg fijn want je kan het in je eigen tempo doen. Wat sneller of langzamer. Het nadeel is dat er weinig leerlingen zich inschrijven terwijl het zo’n goede school is (vaak zelfs priveles). Als je zo’n kans kan krijgen waarom zou je hem niet pakken dan?
europrof: unieke, persoonlijke,waardevolle MBO opleiding
MBO-Horeca-niveau 1 t/m 4. Een unieke, nieuwe school. Klassen van max. 5 leerlingen per klas met eigen coach. Je gaat op eigen tempo, je volgt je eigen traject en je kunt vanaf het eerste jaar buitenlandse stages volgen. Het is persoonlijk, flexibel op maat. Je kunt het hele jaar door instromen. Optimale begeleiding. Je kunt verschillende trajecten volgen. Projecten en stages verrijken en steunen de theorie: 40% theorie + 60% praktijk.
een kleine school met topbegeleiding
Een kleine school met goede begeleiding. Buitenlandse stages vanaf het eerste jaar. De school heeft nog te weinig leerlingen, terwijl het zo’n leuke school is!
horeca op maat, flexibele instroom, internationaal en vakgericht
Goede punten: veel persoonlijke begeleiding, internationaal georienteerd, maatwerk voor leerlingen, kleinschalig, beroepsgericht.
Verbeterpunten : meer profileren van opleidingen, nog meer bekendheid. Wellicht meer specialiseren, aanvullende vakopleidingen.